دو سوم وزن بدن انسان از آب تشکيل شده است که يا داخل سلول است( مايعات درون سلولي ) يا خارج سلول است . الکتروليت ها ، پروتئين ها ، چربي ها و قندها تشکيل شده است و ويتامين ها باعث مي شود اين روابط خوب صورت گيرد .
الکتروليت مواد غذايي شامل سديم ، پتاسيم ، منيزيم ، است که باعث فرکانس هاي عصبي بين سلول جا به جا مي شود . گاهي وقت ها وقتي غذايي بخوريم که داخل آن سديم نباشد باعث عصباني شدن ما مي شود .
در بدن دو نوع پمپ است که مايعات درون سلولي و بيرون سلولي را تنظيم مي کند . اين پمپ ها سديم و پتاسيم هستند . اگر نمک نخوريد پمپ پتاسيم بالا مي رود و مايعات بدن تخليه مي شوند ، پلاسما غليظ مي شود و آنزيم ها فعال نيستند و در نهايت باعث بيماري شخص مي شود . پتاسيم زياد در ته خيار که تلخ است وجود دارد که ما آن را دور مي اندازيم . اگر خيار را از ته بخوريم تلخ نيست . خيار سرم گياهي است و داراي 4 درصد املاح و 96 درصد آب است . اين املاح بيشتر در پوست و ته خيار است .
پروتئين ها 10 تا20 درصد سلول را تشکيل مي دهند و سه نوع پروتئين داريم . کروي که در آنزيم ها به کارمي رود ، رشته اي که در بيشتر در کلاژر و بافت هاي هم بندي و عروق و رگ و پي را به هم متصل مي کند . معمولا کساني که دچار روماتيسم مي شوند اين نوع پروتئين در بدن آنها کم است .
چربي ها در درون سلول ها به صورت فسفرليت است و بيشتر غشاء سلول ها از چربي است . اگر زياد تخم مرغ بخوريم خون غليظ مي شود و کلسترول بالا مي رود و باعث عدم توانايي در راه رفتن مي شود . در تخم مرغ امروزي درون آن ماده آنتي بيوتيک کلوم فيل کلم است که يک نوع ماده سمي به حساب مي آيد . بهترين نوع چربي زيتون است و کساني که ناراحتي گوارشي دارند اگر روزي چند عدد انجيل و زيتون بخورند ناراحتي گوارش هرگز به سراغ آنها نمي آيد .